Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено табори, де львівські діти відпочиватимуть коштом Львівської міськради

Після проведених тендерних процедур управління сім'ї, молоді і спорту Львівської міської ради визначило табори, де цьогоріч оздоровлюватимуться львівські діти. Переможцями тендеру стали табори Львівської області – ДОСТ «Світанок» (ур. Помірки Дрогобицького району біля м. Трускавця) та ОЛК «Ровесник» (с. Комарів Сокальського району). Табір, який буде приймати дітей Львова у Криму, – ЗАТ «Берег» ( с. Чайка. м. Алушта). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Минулого тижня, 25-26 червня, 41 дитина вже поїхала до ДОСТ «Світанок» (ур. Помірки Дрогобицького району біля м. Трускавця), – повідомила спеціаліст з оздоровлення управління сім'ї, молоді і спорту ЛМР Ліна Полихата. – І ще 27 дітей зі Львова вирушили в ОЛК «Ровесник» (с. Комарів Сокальського району)».


Станом на 1 липня від управління сім'ї, молоді і спорту ЛМР коштом обласного та міського бюджетів на оздоровлення було відправлено 132 особи. Нагадаємо, що на оздоровлення дітей Львова влітку 2009 року у бюджеті управління молоді, сім’ї та спорту виділено 450 тис. грн.


Довідка.

Управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради на виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» ( від 4.09.2008 № 375-VI) та рішення виконавчого комітету «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді влітку 2009 року» здійснює оздоровлення пільгових категорій дітей коштом міського бюджету м. Львова.
Зокрема, це такі пільгові категорії – діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки: діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, які мають статус постраждалих внаслідок Скнилівської авіакатастрофи; діти з багатодітних сімей; діти з малозабезпечених сімей; діти працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків; талановитих та обдарованих дітей (призерів Всеукраїнських, обласних, міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, турнірів, спортивних змагань); лідери учнівського самоврядування; лідери дитячих громадських організацій, дитячих творчих колективів та спортивних команд; діти, які перебувають на диспансерному обліку; діти-інваліди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ