Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже через тиждень львів’яни платитимуть за проїзд у маршрутках 1,5 грн

На черговому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, яке відбудеться наступної п’ятниці, буде розглядатися питання про підняття тарифу за проїзд у маршрутках до 1,5 грн. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник міського управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган.
За його словами, вже два місяці працює робоча група, до складу якої входять представники виконавчих органів влади, представники депутатського корпусу міської ради, а також перевізники, які розглядали питання про тариф на пасажирські перевезення, про якість та культуру перевезення.
Шкурган також зазначив, що вже є висновок управління економіки, згідно з яким вартість проїзду у маршрутних таксі повинна становити 1,5 грн. За його словами, основна причина підняття – підняття цін на пальне. Пояснюючи структуру тарифу, Шкурган зазначив, що 30% повинно становити паливо, 30% – зарплата, а станом на сьогодні відсоток палива у структурі тарифу становить 40-42%. Тому й тариф на проїзд повинен зрости.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ