Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вже влітку на Львівщині буде створено 7 прийомних сімей

У червні-липні 2006 року на Львівщині планують створити ще 7 прийомних сімей у Дрогобицькому, Жовківському, Сокальському, Сколівському, Турківському районах, а також у Львові та Дрогобичі. Повідомив сьогодні під час засідання Колегії ЛОДА начальник служби у справах неповнолітніх ЛОДА Володимир Лис.
Також передбачено до кінця року відкрити малокомплектні дитячі будинки змішаного типу в Дрогобицькому, Миколаївському, Мостиському, Пустомитівському, Радехівському, Сколівському, Старосамбірському, Яворівському районах, містах Трускавці та Червонограді. Щоправда, як зазначив під час засідання голова Колегії, заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак, не у всіх районах робота щодо створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу ведеться на належному рівні. „Деякі райони ще не підшукали жодної сім’ї, яка б хотіла виховувати дітей”, – сказав Валерій П’ятак.
Загалом, цьогоріч планують створити 5 дитячих будинків сімейного типу та 37 прийомних сімей, де виховуватимуться понад 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ