Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вже завтра, у пятницю, 29 вересня, у Львові розпочнеться найбільша ІТ подія року

Вже завтра, у пятницю, 29 вересня, у Львові розпочнеться найбільша ІТ подія року - конференція ІТ Арена.

Завтра, у п’ятницю, 29 вересня на стадіоні Арена Львів розпочнеться наймасштібніша ІТ подія України та Східної Європи - конференція ІТ Арена (https://itarena.ua/). Протягом трьох днів, на конференції виступатимуть іноземні спікери з таких топових світових компаній, як Cambridge Analytica, Amazon Web Services, Airbnb, 500 Startups, TechCrunch, Leap motion, а також зберуться українські ІТ компанії, іноземні інвестори, розробники, стартапи і не тільки.

В програмі ІТ Арени:

  • два дні унікальних доповідей в межах трьох стрімів – business, technology, product на стадіоні Арена Львів;
  • третій день тематичних мітапів та зустрічей в історичному центрі Львова;
  • неймовірні afterparty кожного дня;
  • найбільший фестиваль електронної музики Futureland з зірками електронної сцени Європи Cassius;
  • змагання українських та закордонних стартапів Startup Competition;
  • виставка українських технологічних розробок в ІТ сфері - Tech Expo.

Keynote спікером цьогорічної конференції буде Александр Нікс, СЕО компанії Cambridge Analytica. Александр Нікс - входить в ТОП 25 геніїв за версією журналу WIRED. Cambridge Analytica займається веденням виборчих та рекламних кампаній, використовуючи Big Data та інноваційні наукові методи. Виборча кампанія Дональда Трампа та Brexit - найуспішніші проекти компанії. На конференції, ІТ Арена Александр Нікс виступатиме з доповіддю «From Mad Men to Math Men». У ній йтиметься про сучасні способи комунікації, які базуються на великих даних і які можуть впливати на людей та те, як вони приймають рішення.

Серед інших зіркових доповідачів – Марвін Ліао, парнер стартап акселератора 500 startups; Майк Бутчер, editor-at-large найбільшого тех видання Tech Crunch; Жульєн Сімон з компанії Amazon Web Services; Дмітрій Алєксєєнко з Airbnb; Рейчел Сіблі з Leap Motion; Алан Грант, засновник рекрутингового ресурсу Hired; Ярослав Ажнюк, засновник найвідомішого укр.стартапу PetCube, який підкорив Кремнієву Долину та багато інших.

Серед найцікавіших українських розробок, які будуть представлені на ІТ Арені в рамках Startup Competition та Tech Expo: міські рюкзаки EIT з LED дисплеєм, які частково можуть замінити смартфон; інтерактивні розвиваючі кубики для дітей Cubomania; вакуумні сонячні колектори HelioPulse; пристрій, який трансформує голос в текст Senstone та багато інших.

Ці вихідні обіцяють бути дуже насиченими.

Не пропустіть! Організатори найбільшої ІТ події - Lviv IT Cluster, ELEKS, Startup Depot, LITS, N-IX.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ