Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Взяття на поруки Валентина Щербаня депутатами-регіоналами логічне: свій свого рятує – Юрій Ключковський

“Взяття на поруки Валентина Щербаня депутатами-регіоналами логічне. Свій свого рятує”, – так коментує народний депутат Юрій Ключковський повернення в Україну колишнього голови Сумської облдержадміністрації Щербаня. Його було доставлено в Генпрокуратуру, яка вирішила відпустити його на поруки народних депутатів з фракції Партії регіонів: Яна Табачника, Євгена Геллера та Михайла Мироненка.
 «Не забуваймо, що Щербань не тільки ідеологічно прив’язаний до Партії регіонів, його син є її членом», –  зауважив Юрій Ключковський.
 “Я думаю, що сьогодні ті, хто раніше втікав з України, боячись тут переслідувань, при теперішньому уряді будуть повертатися назад. Вони сподіватимуться на те, що це їх уряд, що та політика, яку вони проводили, ті розкрадання, які вони робили, це – продовження політики цього ж уряду. Вони сподіваються, що реванш відбувся. Не тільки Щербань повернеться. Можна передбачити повернення інших діячів попереднього режиму, які ховалися від переслідувань чи в Москві, Петербурзі чи в інших країнах”, – вважає Ключковський.
 Він думає, що мало кому з цих осіб знайдеться місце у великій політиці. “В теперішній команді регіоналів достатньо тісно і без них. Але для них буде досить повернутися до активного бізнесового життя в Україні”, - зазначив народний депутат. Повідомила “Гал-info” прес-служба «Нашої України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ