Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я буду обраний, – Ющенко проголосував

Президент Віктор Ющенко впевнений у своїй перемозі. Про це він сказав під час голосування на виборчій дільниці в Києві, відповідаючи на питання, що він має намір робити у випадку, якщо не буде обраний президентом.

"Я буду обраний", - заявив Ющенко.

Він також знову повторив, що в нього немає сумніву, що Україна вкотре продемонструє, що вона є "європейською країною, де є вільна  нація, вільний народ і забезпечені вільні вибори".

"Процвітання європейського вибори у щастя на многая літа я бажаю країні, кожному з вас і українському народу", - зазначив він, передає Українська правда.

Нагадаємо, в неділю, 17 січня, о 8:00 в Україні почалося голосування на виборах Президента.

 

Кандидат у Президенти, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко проголосувала в Дніпропетровську. За її словами, 17 січня Україна обирає своє майбутнє на десятки років, і для неї починається новий шлях.

 

Кандидат у Президенти, лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко сподівається вийти в другий тур виборів Глави держави. Він уже проголосував на одній з виборчих ділянок в Києві.

 

Кандидат у Президенти, лідер Партії регіонів Віктор Янукович проголосував за зміни, за зміни на краще в Україні. На виборчу дільницю прийшов без дружини, зазначивши, що члени його сім'ї голосують на різних дільницях.

 

Кандидат у Президенти України від Блоку лівих і лівоцентристських сил Петро Симоненко (лідер Компартії) проголосував на одній з виборчих дільниць Печерського району столиці за те, щоб змінилася ситуація, за наведення порядку в країні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ