Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я буду тільки радий, якщо комуністи погодяться розбудовувати державу так, як це бачить Президент, — Володимир В’язівський

«Я буду тільки радий, якщо комуністи погодяться розбудовувати державу так, як це бачить наш Президент», — заявив «Гал-info» народний депутат України, член блоку «Наша Україна» Володимир В’язівський. На думку нардепа, цілком імовірно, що Партія регіонів та «Наша Україна» домовляться про входження НУ в парламентську більшість і коаліційну угоду буде підписано уже наступного понеділка, 4 вересня, як в цьому переконаний голова Верховної Ради Олександр Мороз.
 «Я знаю, що ведуться переговори, це логічно, адже до переговорного процесу спонукав «Універсал національної єдності», який підписали всі парламентські сили, окрім БЮТ. Щоправда, всіх деталей переговорів я не знаю. У понеділок в нас буде засідання фракції, на якому ми обговоримо всі деталі переговорів і тоді вже кожен із депутатів визначатиметься стосовно свої участі чи неучасті в коаліції, якщо «Наша Україна» в неї увійде. Поки що ж є рішення, прийняте на політраді НСНУ, не вступати в коаліцію у такому форматі, в якому вона є зараз, адже в нас є багато принципових розбіжностей із Комуністичною партією. Я не думаю, що якщо в нас є численні розбіжності в стратегічних баченнях, КПУ погодиться увійти у коаліцію. Якщо ж вони все-таки увійдуть, це означатиме, що комуністи погодилися із нашим баченням. Ну, що ж, тоді залишається тільки порадіти за членів Компартії, що вони погодилися розбудовувати державу, так як це бачить наш Президент», — пояснив Володимир В’язівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ