Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я маю надію, що Михайло Цимбалюк і надалі проявлятиме себе виключно з позитивного боку, – Юрій Луценко

“Він був направлений на таке не дуже популярне у міліції, вірніше сказати, дуже непопулярне місце роботи, як управління у справах неповнолітніх. Проявив себе там з дуже доброго боку, і я маю надію, що так буде і надалі», – сказав Юрій Луценко на прес-конференції у Тернополі про нового начальника УМВСУ у Львівській області Михайла Цимбалюка. Також екс-міністр висловив надію, що Анатолій Цимбалюк і надалі буде проявляти себе виключно з позитивного боку.
                        «Міністр молоді і спорту Юрій Павленко дуже хвалив роботу цієї людини на посаді керівника управління у справах неповнолітніх. Він неодноразово зазначав, що десятки тисяч дітей були поставлені на облік, також були значно покращені умови в розподільниках та інтернатах. Я сподіваюсь, що він і надалі буде демонструвати виключно позитивні якості у Міністерстві внутрішніх справ і не повернеться до тих часів, коли був у вас губернатором (на Тернопільщині), а на Рівненщині – мовчазним виконавцем антинародних дій», – сказав Юрій Луценко.
            Під розмови з журналістами він також висловив переконання, що «ротація керівників УМВС по областях є нормальним явищем, проте Віталія Максимова потрібно було залишити обласним керівником міліції Львівщини, адже тепер йому доведеться ознайомлюватись із ситуацією на Закарпатті». За словами Юрія Луценка, така ж робота чекає і нового керівника УМВС у Львівській області Михайла Цимбалюка.
            Нагадаємо, у суботу, 27 січня, лідер Громадського руху «Народна самооборона» Юрій Луценко провів зустріч із мешканцями Тернополя, де представив програму дій свого громадського об’єднання і зазначив, що «Народна самооборона» ніколи не перетвориться у політичну партію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ