Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не член Партії регіонів і не збираюсь ним бути - Хорошковський

Новий міністр фінансів Валерій Хорошковський заявив, що він не є членом Партії регіонів і не збирається ним бути.Про це чиновник сказав в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання, чи зможе він очолити список ПР на наступних виборах парламенту.

У той же час, Хорошковський підкреслив, що штучно створюють поділ, коли говорять, що він є людиною президента, а колишній міністр фінансів Федір Ярошенко - ставлеником глави уряду Миколи Азарова.

"Що, Микола Янович не є людиною президента? .. Ми працюємо командою, і це найголовніше. У нас вибудувана вертикаль взаємовідносин ", - запевнив Хорошковський.

Крім того, чиновник зазначив, що сьогодні існують певні проблеми з балансуванням держбюджету, але це не означає, що вони не вирішуються.

"Ми отримали в спадщину повне розбалансування. Але я не хочу нікого звинувачувати", - сказав глава Мінфіну.

За словами міністра, з його приходом в уряд посилиться реформаторська роль Міністерства фінансів у системі Кабміну.

"Гроші - це завжди кров проектів. Реформаторський курс президента вимагає фінансової підтримки ресурсів. Якщо реформи не будуть профінансовані, то говорити про результат не доводиться. Ми хочемо бути і двигуном реформ, і їхнім творцем", - підкреслив Хорошковський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ