Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не хотів нести відповідальність за структуру, яка не працює, – голова Львівської облради про свій вихід з оргкомітету по Євро-2012

Мирослав Сеник вийшов з оргкомітету з підготовки до проведення Євро-2012, бо не хотів нести відповідальність за роботу органу, який є бездіяльним та існує суто на папері. Так у коментарі журналістам пояснив свій вчинок сам голова Львівської облради.
 „Це не вияв емоцій чи безвідповідальний крок. Я просто не хочу працювати в органі, який існує лише на папері. Він навіть не готував регіональну програму підготовки до Євро-2012. Вона є підготовлена, пропрацьована, але це документ облдержадміністрації. Наступне питання – стадіон. Питання про його будівництво жодного разу не було заслухане на засіданні оргкомітету”, - говорить Сеник.
Мирослав Сеник вважає, що зробить більше для підготовки до чемпіонату, працюючи на посаді голови облради. „Завтра ми з Валерієм Альбертовичем П’ятаком в Міністерстві економіки в Києві будемо обговорювати проект регіональної угоди, в якій буде також враховане фінансування об`єктів підготовки до Євро-2012”, – сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ