Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Я особисто прийду по тебе", - харківський суддя, снайпер Мамалуй відповів на лист зрадника

На адресу Господарського суду Харківської області надійшло "Доручення про вручення документа" з підконтрольного Кремлю "арбітражного суду м. Севастополя". У ньому поплічники окупаційної влади Севастополя "просять вручити" українській компанії "ухвалу про прийняття позовної заяви" проти неї. На цей лист відповів суддя Харківського суду, колишній боєць АТО, снайпер Олександр Мамалуй.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав волонтер Роман Синицин, передає Цензор.НЕТ.

"Снайпер роти снайперів 93-ї бригади Олександр Мамалуй прийшов на дембель і почав виконувати обов'язки судді Господарського суду Харківської області, де працював до війни", - розповів волонтер і опублікував відповідь судді Мамалуя на лист поплічника окупантів у Севастополі Олексія Погребняка, який іменував себе "суддею", де було прохання вручити одній з комерційних компаній України документ про подання в окупованому Росією Севастополі позову супроти цієї компанії.

У відповіді суддя Мамалуй в емоційній формі дав зрозуміти, що ніяких "судів" і "суддів", поплічників окупантів, українські суди не визнають, і тим більше не виконуватимуть ніяких їхніх прохань.

"Якщо хтось сумнівається, чи відповідь дійде до Криму звичайною поштою, повідомляю: фотокопію відповіді вже вислав на емейл у Севастополь", - додав Мамалуй.

"Тут багато хто цікавився, як до нас потрапив лист зрадника з окупованого Криму? Ось так і потрапив, поштою ... Офіційну відповідь надіслали також поштою, фотокопію офіційної відповіді - електронною поштою. Якщо звичайною поштою не дійде, повернеться - передамо іншим способом ", - додав суддя Мамалуй.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ