Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я вірю в вас, – Янукович просить силовиків не допустити громадянських зіткнень під час виборів

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович просить правоохоронців забезпечити спокій і не допустити провокацій під час другого туру президентський виборів. Про це йдеться у зверненні Януковича до працівників правоохоронних органів, судів, прокуратури, СБУ, поширеному прес-службою Партії регіонів.

«Я вірю в вас. Переконаний, що і тепер, коли окремі політики намагаються збурити народ, нацькувати брата на брата, спровокувати громадянські зіткнення в угоду своїм амбіціям – ви станете на захист Конституційного ладу і закону. Ви будете гарантом спокою і миру в Україні. Тому що Україна в нас одна. І ризикувати нею не можна. Не можна допустити провокацій лише тому, що хтось, програючи вибори, керується принцом – після мене хоч потоп.

Ми повинні зробити все, щоб і другий тур виборів пройшов чесно і прозоро, щоб результат був визнаний і в Україні, і в світі. Щоб новий Президент швидко і ефективно почав виконувати свої обов’язки. Адже нам не можна втрачати час – треба діяти. Україна в розрусі. Її треба разом рятувати.

Закликаю вас всі сили, відповідальність і вашу державницьку мудрість покласти на алтар захисту конституційного ладу, миру, злагоди в Україні.

Звертаюся до усіх вас із запевненнями, що я буду робити все, щоб створювати усім вам гідні умови праці, щоб ви мали гідні зарплати, щоб усі ви були спокійні за своє майбутнє.

Як Президент я зроблю все, щоб усі ви, хто сьогодні виконує таку важливу місію із захисту закону і правопорядку в країні, залишилися на своїх відповідальних постах і мали можливість чесно виконувати свій обов’язок перед Україною», – йдеться у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ