Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я виграю вибори – Віктор Ющенко

Про це Президент заявив під час прес-конференції. «Якщо говорити просто, я виграю вибори. У мене немає великого сумніву», - сказав Президент, –повідомила прес-служба Глави держави.

 

Він аргументував свою участь у виборах тим, що його програма передбачає стратегічні для нації речі, а не кон’юнктурно зумовлені політичною доцільністю виборів.

 

«Я думаю про майбутні покоління, а не майбутні вибори. Майбутні вибори – це епізод. Майбутні покоління – це та стратегія, за якою треба діяти», - переконаний Віктор Ющенко. «Я маю до кінця поступати як громадянин, який любить свою державу, і сказати: «Шановна громада, у вас є два варіанти: або йти назад з іншими кандидатами, або йти вперед з кандидатом Ющенком», - зазначив Президент.

 

Він також нагадав основні здобутки демократичної політики останніх 4 років, провідником якої він був, зокрема, утвердження політичних свобод, економічного розвитку на засадах ринку, підвищення соціальних стандартів, поглиблення європейської інтеграції та інтеграції до світових ринків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ