Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Я змушений визнати рішення Бюро ПФЛ – Петро Димінський

Почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський прокоментував рішення Бюро ПФЛ анулювати результати матчу „Карпати” (Львів) - „Спартак” (Суми) та  зобов’язати обидва клуби сплатити обов’язковий штраф у розмірі 5 тисяч умовних одиниць в гривневому еквіваленті:
"Перш за все я хотів би, щоб всі вболівальники знали, що ані я, ані тренери, ані футболісти нашої команди до тих речей, в яких нас звинувачують, не причетні. Але в той же час я змушений визнати нинішнє рішення Бюро ПФЛ, тому що всі ці скандали не йдуть на користь нашій команді. Свою перевагу «Карпати» обов’язково доведуть на футбольному полі, а це рішення нехай буде на совісті того, хто його готував. Для «Карпат» завдання й надалі залишається одне – вийти у вищу лігу. Тому клуб, аби не створювати нездорової атмосфери навколо футболістів та тренерів, не буде оскаржувати це рішення."
Нагадаємо, 26 квітня Бюро ПФЛ ухвалило рішення щодо матчу „Карпати” (Львів) - „Спартак” (Суми) в якому, зокрема, зазначається: „Дві команди проводили матч без належної спортивної боротьби та з нехтуваннями інтересів глядачів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ