Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ягодинські митники затримали цигаркову контрабанду в машинах-близнюках

Типові порушення вкотре виявили працівники митного поста „Ягодин” Ягодинської митниці. Типовими також для цієї ділянки кордону були і предмети цих порушеннь – цигарки, які громадяни України мали намір вивезти до Республіки Польща, повідомила прес-служба ДМСУ.

Дивний збіг однакових порушень. Минулого тижня двоє громадян Азербайджану намагалися пронести на митну територію України однаковісінькі суми валюти. Звісно, що і покарання на них чекали також однакові. Цього разу серед порушників опинилися двоє водіїв-експедиторів, які проходили митний контроль у зоні діяльності Ягодинської митниці.

29 листопада о пів на шосту ранку на митний пост „Ягодин” прибули два автомобіля „VOLVO” з напівпричепами „KOGEL”. Увагу митників привернули пошкоджені митні забезпечення, накладені Херсонською митницею. Переогляд вантажних відсіків викрив злочинний намір. Під товаром, що переміщувався в даних причепах, за кордон прямували і цигарки: по 2500 пачок цигарок марки „LM” і 2500 пачок цигарок марки „WEST” у кожному авто.

Не дивно, що і наслідки злочинних намірів є однаковими: митники склали два аналогічних протоколи про порушення митних правил за статтями 338 і 352 Митного Кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ