Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Іноземець у перуці проник в чужий автомобіль, поки водій замінював колесо

1/3
Подія сталась 12 квітня. У Львові іноземець у перуці проник в чужий автомобіль, допоки його водій замінював колесо. Чоловіка затримали працівники Патрульної поліції.

Під час відпрацювання на вулиці Енергетичній, екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка, в якого на голові була перука. Він вийшов з автомобіля Renault Kangoo та намагався бути непомітним. 

Поряд з автомобілем перебував ще один чоловік, який замінював колесо. Особа в перуці, як тільки побачила екіпаж патрульної поліції, почала втікати. Інспектори зупинили чоловіка, а водія запитали, чи знає він цього чоловіка у перуці. 

З‘ясувалося, що власник автомобіля вперше бачить цю людину. Патрульні переглянули камери спостереження, які зафіксували, що невідомий у перуці проколов шину автомобіля і дочекався, аби її почали замінювати. А тоді скористався можливістю і проник в салон автомобіля. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

Власник автомобіля написав заяву. Згодом підозрюваного доставили до Галицького відділу поліції.

Там з‘ясувалося, що це іноземець – він пред’явив довідку з консульства. Чоловік розповів, що паспорт він здав для продовження його терміну дії. Справу передали слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ