Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Як не дивно, Порошенко виграє від сварки Саакашвілі з Аваковим, – Доній

На думку Олександра Донія, аморальна поведінка політиків довкола Порошенка вивищує президента до ролі арбітра й стає ілюстрацією до тези «добрий цар – погані бояри».

Про це Олександр Доній сказав у коментарі Гал-інфо. 

«Як не дивно, виграш в цій ситуації буде в Порошенка, а програш – в держави. Очікується, що Порошенко в цій ситуації буцімто має стати таким собі рефері. Але насправді рівень невиконання українського законодавства й зневаги до законів задається саме його прикладом», – наголосив політик.  

На його переконання, сподіватись, що дана криза спричинить якісь якісні зміни, марно.

«Це є свідченням моральної деградації чинної влади. Суспільство обговорює, хто кого стукнув ногою, букетом, кому плеснув воду в обличчя. Тим часом змістовні речі, тобто обвинувачення високопосадовцями одне одного в корупції, не призводить до жодних наслідків», – сказав Олександр Доній.

Він нагадав, що подібні обвинувачення озвучуються з першого дня роботи уряду, проте не виливаються навіть у кримінальні провадження. Із його точки зору, єдиним виходом з патової ситуації є обрання іншого президента.

«Я неодноразово казав, що за цієї влади корупція й хаос будуть продовжуватися. Тому немає іншого виходу, ніж перевибори президента», – резюмував Олександр Доній. 

Нагадаємо, вчора, 14 грудня, під час засідання Національної ради реформ стався конфлікт між головою Одеської ОДА Саакашвілі та міністром МВС Аваковим, під час якого Саакашвілі звинуватив Яценюка у корупції. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ