Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як правильно встановити вивіску, львівським підприємцям роз’яснять за допомогою листівок

З підприємцями вестимуть роз`яснювальну роботу щодо встановлення та погодження вивісок на фасадах будинків. КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міської ради підготувало листівки про те, як привести конструкції на фасадах будинків у відповідність до вимог Порядку встановлення вивісок. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
«Зараз «Адміністративно-технічне управління» розпочало вести роз`яснювальну роботу з підприємствами, установами, організаціями, незалежно від форми власності, а також фізичними особами. Підготовано листівки та приписи, які розсилатимуться, щоб повідомити про зміни до порядку встановлення вивісок та конкретні кроки виправлення ситуації. Львівська міська влада зацікавлена в тому, щоб пам`ятки архітектури Львова зберігалися в належному стані», - повідомила директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.
З метою впорядкування існуючого стану з конструкціями на фасадах будівель та з метою захисту архітектурно-історичних пам’яток у комунальне підприємство розпочало інвентаризацію конструкцій на пам`ятках архітектури у Львові. За результатами інвентаризації стане відомо, скільки конструкцій розміщено на пам`ятках архітектури і чи відповідають вони чинному законодавству. Загалом у Львові 2007 пам`яток архітектури. Серед них також адміністративні будинки, житлові будинки, інші заклади. 
Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради № 76 від 18.02.2008 р. про внесення змін до порядку встановлення вивісок у м. Львові, до 15 травня цього року, підприємства установи, організації, незалежно від форми власності, а також фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності, які мають встановлені вивіски у м. Львові, зобов’язані привести конструкції на фасадах у відповідність до вимог Порядку встановлення вивісок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ