Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як провести свято останнього дзвоника у школах: рекомендації ЛОВА

Завершується у багатьох школах навчальний рік. До департаменту освіти і науки Львівської ОВА звертаються батьки, учні, учителі з питаннями щодо завершення навчального року. У зв'язку з цим у департаменті розробили рекомендації щодо святкування.
Фото: Гал-інфо

"Завершити навчальний рік у терміни визначені відповідно до чинного законодавства рішенням педагогічної ради закладу. Свято останнього дзвоника провести у формі, погодженій з батьківським комітетом закладу, а свято вручення випускникам документів про освіту провести, по можливості, в очному форматі з врахуванням усіх умов безпеки. Також закликаємо утриматися від проведення випускних вечорів та замінити їх доброчинними заходами для підтримки Збройних Сил України!", - зазначив директор департаменту Олег Паска.

Додамо, що свято останнього дзвоника провели вже у 42 школах Львівщини.

Переважно в області свято в очній формі проводили для випускних класів, для інших - дистанційно. В окремих школах влаштували флешмоби та благодійні ярмарки для збору коштів на підтримку української армії:

  • Львівський, Золочівський, Яворівський, Червоноградський - урочистості (очні форми) лише для випускних класів
  • Самбірський район - переважно будуть свята з урочистостями для випускних класів із урахуванням безпекової ситуації.
  • Стрийський район - у 6 громадах – дистанційно, у 7 громадах – змішано (флешмоби, ярмарки, збір коштів для ЗСУ), у 2 громадах - очно (в тому числі ярмарки для збору коштів для ЗСУ).
  • Дрогобицький район - частина шкіл - дистанційно, частина - очно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ