Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як тренується армійська еліта

Спостерігати за діями професіоналів — це завжди насолода для репортера. А особливо, коли на власні очі переконуєшся, що наша армія неухильно тримає курс на зміни на краще.
Фото: Володимир Скоростецький

Досвідчені та відмінно треновані воїни мають екіпірування найновішого зразка, розповідає АрміяInform. Зверніть увагу на бронезахист — це бронежилети нового типу, які поступово змінюють застарілі «Корсари». Однострої, бойові наплічники, засоби зв’язку — також новенькі. Тішить, що в умілих руках воїнів замість типових АК — зброя нового покоління: автомати «Малюк», що мають компоновку bullpup і можливості інсталяції додаткових пристроїв прицілювання та інших необхідних для сучасної стрілецької зброї елементів.

Буквально декілька хвилин від отримання сигналу і постановки завдань особовому складу, як група вже завантажується у транспорт. Ну а «спецдоставка» воїнів-розвідників  — то є справа професійних екіпажів вертольотів армійської авіації. І, повірте, літають вони не лише швидко. Але й так, що ворог побачить їх лише в той момент, коли на його голову обрушиться блискавичний удар такої групи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ