Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як відкрити 11 ресторанів без вкладень, привчити Інста-дівчаток їсти бургери і заробити на цьому мільйон!

Як відкрити 11 ресторанів без вкладень, привчити Інста-дівчаток істи бургери і заробити на цьому мільйон! Багато хто думає, що для створення бізнесу потрібен стартовий капітал або зв'язки. Олексій Леонов на своєму прикладі довів, що це не так.

У 14 років він ночами займав чергу, щоб вантажити бетон. А в 15 залишився без батьків і почав працювати кухарем.

Зараз Олексію 34 і його ресторани фаст-фуду «Slow Piggy» і «Pizza & Grill» в Одесі збирають аншлаги. Страви готуються зі свинини з власної ферми, де тварини ростуть на натуральних кормах. А вечорами в ресторанах проводяться боксерські поєдинки.

Нещодавно в «Slow Piggy» заїхав Андрій Остапчук. Андрій подорожує світом і знімає історії підприємців, щоб показати молодим українцям, що створити бізнес з нуля - реально!

І сьогодні за партією свинячих реберець Олексій Леонов розповів як з найманого шеф-кухаря перетворився у власника мережі ресторанів. Дивіться інтерв'ю тут:

Щоб створити свій бізнес, важливі не гроші і знайомства. Потрібні дії і завзятість. А ще потрібна підтримка і правильне оточення, яке буде рухати тебе вперед.

Ютуб-канал Young Business Club - це історії українських і зарубіжних підприємців, які заробили мільйони з нуля. Вони розповідають як домоглися успіху і відверто зізнаються про поразки, проводять живі зустрічі з підприємцями-початківцями.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ