Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як вивчати англійську онлайн, практично не відриваючись від роботи?

Той час, коли можна було залишатися успішним працівником або підприємцем, не знаючи англійської мови, поступово відходить у минуле. Саме тому вивчення нових мов стає актуальним в будь-якому віці та в будь-якій порі року. Сьогодні розповімо, як вчити англійську онлайн практично на роботі разом з мовною школою Яппі Корпорейт.

Чи варто вчити англійську онлайн в корпоративному форматі?

Школа англійської мови Яппі Корпорейт пропонує корпоративний формат вивчення за допомогою інтернету. Ось його особливості:

  1. Можливість вивчати лексику, яка відповідає вашій сфері - фінанси, кредити, експорт місцевої продукції, туризм, медицина. Тобто, викладач проводитиме заняття, на яких ви зможете практикувати реальні робочі діалоги.
  2. Можливість підготуватися до конкретних завдань. Наприклад, до поїздок у відрядження за кордон, або ж для виступу на конференції. Також, якщо вчити англійську онлайн на корпоративних курсах, можна навчитися вести ділову переписку з іноземцями, робити презентації і використовувати інші маркетингові інструменти.
  3. Хороша мотивація. Крім того, що на такому навчанні ви будете добре розуміти, навіщо вчите англійську, і які переваги вам дасть знання нової мови, мотивацією також послужить конкуренція з колегами. Адже кожен з вас буде прагнути якнайкраще засвоїти новий матеріал, щоб не опинитися в числі відстаючих.

60422332cd4ee.jpg

Вчити нові мови можна разом з колегами з офісу, навіть якщо ви працюєте в віддаленому форматі

Пропонуємо до прочитання статтю з якої Ви дізнаєтеся про переваги вивчення англійської онлайн всім офісом. З неї Ви дізнаєтесь які навички зможете отримати завдяки онлайн-навчанню.

Як умовити керівництво компанії оплатити корпоративні курси для працівників

Ще одна причина почати вчити англійську, вибравши для цього корпоративні курси, це можливість заощадити. Адже якщо керівництво вашої компанії зацікавлене в тому, щоб підвищити кваліфікацію своїх співробітників, воно легко погодиться сплатити додаткове навчання, яке одночасно отримає весь офіс. До того ж, навчання мови онлайн зазвичай коштує дешевше, ніж заняття, на які викладач приїжджає в ваш офіс.

Інші переваги, які отримає керівництво компанії від онлайн-курсів для співробітників:

  • гарантію того, що кожен з працівників точно почне вчити мову;
  • можливість самостійно коригувати зміст кожного онлайн-заняття, а також просити викладача включити в курс ті чи інші теми;
  • можливість контролювати, як вчаться співробітники, чи не пропускають заняття;
  • можливість особисто приєднатися до занять і підвищити свої знання в англійській мові.

Варто відзначити, що заняття на онлайн-курсах не будуть пропускати навіть ті працівники, які перебувають у відрядженні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ