Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як за згоди Сихівської райадміністрації рекламісти знищують майно громади

Як за згоди Сихівської райадміністрації м.Львова компанії з розміщення реклами знищують майно громади.

В житлових будинках Львова, зокрема в Сихівському районі невідома компанія з розміщення реклами, почала встановлювати рекламні конструкції на клавіші виклику ліфтів. І якщо в одних випадках конструкція приховує старі чи поламані клавіші, то в інших монтажники відверто знищують як саму клавішу, так і лиштву дверей ліфта.

Ось так конструкція була встановлена в одному з будинків Сихівського району Львова.

Після звернення на Гарячу лінію міста Львова, як повідомили в районній адміністрації Сихівського району, рекламній агенції було передано зауваження щодо неякісно встановлених рекламних рамок на кнопках виклику ліфта.

І вже невдовзі рекламісти "виправили" ситуацію, вони не знайшли кращого рішення, а просто розпиляли лиштву і з її обрізків закрили зроблену ж ними діру. Зазначимо, що до появи геніїв рекламного мистецтва, дані двері ліфту не потребували жодного ремонту чи додаткового втручання.

Сподіваємось, в районній адміністрації Сихівського району не вважатимуть таке знищення майна громади ремонтом, і заставлять провести якісний ремонт з заміною знищених деталей. Також варто провести інвентаризацію всіх аналогічно встановлених конструкцій.

Також зауважимо, що скарги на встановлену аналогічну рекламу вже неодноразово надходили на Гарячу лінію міста Львова, але схоже безрезультатно.

Редакція Гал-інфо, направить відповідні запити, щоб з'ясувати хто, на яких підставах та за які кошти встановлює дані рекламні конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ