Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як зберігати багато фото в смартфоні

Сучасний активний користувач соцмереж і любитель мобільної фотографії часто стикається з проблемою дефіциту пам’яті та довго вирішує, що видалити заради бажаних мегабайтів. Проте є способи, як отримати більше вільного місця, не видаляючи нічого з власної галереї.
1/1

Встановіть додаткову карту пам’яті

Якщо власної вбудованої пам’яті смартфона недостатньо, встановіть SD-карту великого об’єму.

Серед новинок 2020 є мега місткі моделі, наприклад, Samsung Galaxy S 20 FE, ціна якого виправдовується 6 Гб оперативної та 128 Гб вбудованої пам’яті з можливістю встановлення SD-карти на 1 Тб. Для прикладу, 1 Тб це приблизно 250 000 фотографій.

Більше пам’яті за меншу ціну

Якщо ви шукаєте бюджетник, важливо розуміти, що обсяг пам’яті 16 та 32 Гб на сьогодні є дуже малим, оскільки в такому випадку ви можете встановити до 20 додатків та зберігати до 5000 фото середньої якості або 1 годину відео.

Для тих, хто шукає оптимальну модель за ціною та об’ємом пам’яті, кращим рішенням буде купити Самсунг А31 за посиланням: https://eldorado.ua/smartfon-samsung-galaxy-a31-464-gb-black-sm-a315-fzkusek-/p71286344/. Ця модель є бюджетною, проте оснащена 4 Гб оперативної та 64 Гб вбудованої пам’яті, що є найкращим вибором, наприклад, для студента.

1/1

Імпортуйте фотографії в хмару

Зберігати файли можна не в смартфоні, а у віддаленому сховищі, такому як Google Фото, Samsung Cloud, Dropbox та інші. Для цього вам знадобиться акаунт в хмарному сервісі та підписка – безкоштовна або платна. Додатковий простір коштує в різних сервісах $2-5 на місяць.

Щоб увімкнути автоматичне завантаження фото зі смартфона в хмару, треба активувати на ньому відповідну функцію. Далі щоразу після фотозйомки видаляйте фото з галереї – вони зберігатимуться лише в хмарному сховищі, а фізична пам’ять пристрою залишатиметься вільна.

Отож, обирайте смартфон з великою пам’яттю, встановлюйте додаткову SD-карту або скидайте файли в хмару та насолоджуйтеся своєю великою галереєю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ