Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якби вибори до ВРУ відбулися б у найближчу неділю, то перемогли б: ПР - 23,3%, БЮТ - 12,5% та блок Яценюка - 10,2%, - КМІС

Якби вибори до Верховної Ради України відбувалися найближчої неділі, то їх лідерами стали б Партія регіонів, Блок Юлії Тимошенко та блок Арсенія Яценюка. Такими є результати опитування, завершеного Київським міжнародним інститутом соціології 17 квітня. Про це повідомило "Дзеркало тижна з посиланням на дані соцдослідження, яке провів Київський міжнародний інститут соціорлогії (КМІС).

Зокрема, за Партію регіонів готові проголосувати 23,3 відсотки опитаних, за блок Юлії Тимошенко — 12,5, а за блок Арсенія Яценюка — 10,2.

Інші учасники передвиборних перегонів значно відстають від лідерів. Зокрема, за Комуністичну партію України готові віддати голоси 3,5 відсотків опитаних, за блок Литвина — 2,7, а за блок Віктора Ющенка «Наша Україна» — лише 1,9 відсотків. Об’єднання «Свобода» з Тягнибоком на чолі отримало б у найближчу неділю 1,8 відсотків голосів виборців.

Решта учасників виборчих перегонів набрали б менш ніж 1 відсоток голосів. При тому 13,6 відсотків опитаних впевнені, що не взяли б участі у голосуванні, 14,4 — проголосували б проти всіх, а 14,1 — поки не визначились із відповіддю.

Довідка.

Дослідження проводилося Київським міжнародним інститутом соціології з 26 березня по 17 квітня 2009 року. Польовий етап тривав з 3 по 12 квітня 2009 року. Опитування проводилось у 110 населених пунктах у всіх областях України та в Автономній Республіці Крим. В результаті польового етапу було зібрано 1984 анкети.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ