Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Які форми металочерепиці популярні в 2020 році та як правильно обрати?

Дійшов кінця ще один рік і більшість компаній, що займаються реалізацією металевої черепиці, стали підводити підсумки діяльності та збирати статистику, які саме товари стали найбільш затребуваними серед домовласників.

Оскільки металочерепиця є беззаперечним лідером серед більшості сучасних покрівельних матеріалів, саме з аналізу її популярності розпочала і компанія «С-Кровля».

Так, серед основних висновків нашої компанії:

1.     Класичній формі профілю металочерепиці Монтеррей з кожним роком стає все важче утримувати лідерську позицію серед всіх присутніх на ринку варіацій геометрії листів. Незважаючи на це, в минулому році така металева черепиця користувалась найвищим попитом. Крім того, виробництво найпопулярнішої хвилі налагоджене у більшості виробників, як великих, так і малих. Тому для кінцевого споживача досить вигідною стає така позиція – він має змогу купувати продукцію, яку обрав для своєї покрівлі, але в найприйнятнішій ціновій пропозиції.

2.     Наступає на п’яти Монтеррею нова та сучасна форма Ретро. Вона представлена багатьма заводами, а також може бути виконана абсолютно в будь-якому кольорі таблиці RAL. Основна особливість форми - вона має чіткі та доволі виразні лінії. Висота такої хвилі середня, завдяки вдалому дизайну вигляд покрівельного матеріалу може вдало поєднуватись в різних умовах будівництва, а також в різноманітному ландшафті.

3.     Серед найбільш цікавих варіантів металочерепиці за минулий рік варто відзначити також Максима. Хоча вона представлена виробниками на ринку будівельних матеріалів не перший рік, тільки зараз багато домовласників стали робити вибір на користь не лише класики Монтеррей, а і інших видів продукції з не менш привабливими зовнішніми характеристиками.

Які фактори потрібно врахувати при виборі форми металочерепиці?

Звісно на вибір покупця впливає безліч факторів, і кожен з домовласників зацікавлений в тому, щоб придбати металеву черепицю найкращої якості та з підходящими зовнішніми параметрами. Оскільки компанія «С-Кровля» вже досить тривалий час займається своєю справою, може дати досить корисні та влучні поради стосовно правильного вибору металочерепиці на https://skrovlya.kiev.ua/metalocherepitsya/.

·       Дизайн об’єкту. Слід врахувати в якому стилі та дизайні реалізовано будинок, адже саме архітектурний стиль впливає на подальший вибір матеріалів.

·       Конфігурація даху. Потрібно враховувати особливості дахової споруди кожної окремої будівельної конструкції. Має значення тип даху, його площа, кількість скатів та кут нахилу. Саме ці характеристики можуть впливати на необхідність вибору того чи іншого варіанту металевої черепиці.

·       Естетичні вподобання. Саме домовласнику доводиться робити вибір, тому він має орієнтуватися і на свої особисті естетичні вподобання. Варто порівняти декілька прийнятних за своїми зовнішніми ознаками види товарів та зробити вибір на користь того, який має найбільше переваг.

Відомо, що навіть вартість металочерепиці може змінюватись в залежності від того, якої формою хвилі ви цікавитесь. Якщо новинка представлена на ринку зовсім недавно, ймовірно, що вона буде дорожчою за той товар, який продається понад десть років.

Компанія «С-Кровля» помітила: форма металевого покриття – це не найголовніший параметр, що впливає на кінцеву покупку. Більше увагу споживачі приділяють:

·       Технічним параметрам.

·       Кольоровому рішенню.

·       Назві виробника.

·       Наявності маркування, гарантії та технічної документації.

Такий перелік дійсно важливий, адже без достатніх технічних даних дах не зможе довго прослужити без ремонтів та додаткових капіталовкладень. А тривала експлуатація даху – основна ціль, котру переслідує кожен пересічний домовласник. При цьому бажання зекономити при покупці будівельних матеріалів притаманне більшості з покупців.

Обирайте якісні матеріали для будівництва, а також не забувайте обирати сучасні покриття, що поєднують в  собі привабливу зовнішню складову, безкомпромісну міцність та витривалість по відношенню до зовнішніх впливів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ