Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Які громадські простори облаштують на Сихові у 2018. Візуалізація

На облаштування громадських просторів на Сихові протягом цього року витратять понад 9,5 мільйонів гривень. Про це у Львівській міськраді повідомили у відповідь на журналістський запит Sykhiv Media.

У 2018 році у Сихівському районі побільшає громадських просторів. Тут планують змінити територію бульвару ім. Довженка (Зубрівська), а також відремонтувати алею на Гашека. 

Роботи по бульвару передбачають нове освітлення, озеленення території, а також його перетворення на зручну локацію для маломобільних груп населення. На реалізацію проекту передбачено 4 мільйони гривень. 

Також у 2018 мають облаштувати громадський простір на бульварі по вулиці Гашека. Тут планують замінити пішохідне покриття алеї, освітлення. Також з’являться нові лавки і смітники, проведуть озеленення. Ці роботи обійдуться у 5,6 мільйонів гривень.

За словами представників ЛМР, суми не є остаточними і можуть коригуватися відповідно до проектно-кошторисної документації. 

У міськраді також зазначили, що минулого року облаштували на Сихові два громадських простори: на проспекті Червоної Калини 105-109 (за 180 тисяч гривень) та на бульварі вулиць Морозна-Зубрівська (понад півтора мільйони гривень).

Sykhiv Media

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ