Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Які нові смартфони Xiaomi та Apple з'являться в новому році

У 2020 році сегмент мобільних пристроїв чекає кілька значущих подій. Активні користувачі знаходяться в очікуванні появи технології 5G.
Ілюстративне фото.

Смартфони з підтримкою цієї технології планують виробити всі бренди зі світовим ім'ям. На даний момент активне випробування та впровадження 5G проходить в ряді азіатських країн — Корея, Японія, Китай, — а також в Росії та США. Не менш цікаве й інше питання: які нові смартфони будуть випущені в поточному році? З огляду на підвищений інтерес покупців до продукції Xiaomi та, звичайно ж, до девайсів від купертиновської компанії Apple, в першу чергу слід розглядати новинки цих компаній.

iPhone 12

Традиційно презентація чергової моделі всесвітньо відомого смартфона від Apple запланована на вересень 2020 року. Незважаючи на заяви експертів, що любов користувачів до «яблучної» продукції неухильно слабшає, статистика продажів доводить зворотне — iPhone, як і раніше, все ще в тренді. Про новий пристрій на даний момент відомо небагато. Поки що залишається тільки гадати, в якому дизайні постане перед нами новий iPhone 12, але вже зараз можна відзначити кілька намічених тенденцій. Насилу віриться, що в Apple відмовляться від масивного майданчика камер з заднього боку. Колишнім моделям смартфона часто дорікали в невдалому екранному вирізі. Є імовірність, що над цим рішенням також ведеться робота.

Якщо вірити твердженням аналітиків, в нинішньому році Apple представить відразу чотири нових пристрої: iPhone 12, iPhone 12 Plus, iPhone 12 Pro та Pro Max. Найбільш компактною обіцяє бути стандартна «дванадцята» модель смартфона з 5.4-дюймовим екраном. Дисплей версії Pro Max повинен підрости до 6.7 дюймів, коли у двох версій, що залишилися, екран буде на 6.1 дюйма. Всі пристрої отримають OLED-матрицю, яка успішно пройшла випробування й зарекомендувала себе з позитивного боку. Моделі лінійки Pro будуть відрізнятися підтримкою частоти оновлення кадрів 120 Гц. До виходу нових смартфонів ще далеко, тому, щоб якось себе зайняти та розважити, можна весело провести час за грою в слоти й настільні ігри. Тут зібрані кращі пропозиції для початку гри в онлайн-казино з мобільного пристрою.

Xiaomi Mi10

Найбільш очікуваний смартфон з Китаю — Xiaomi Mi10. Вже зараз його називають головною технологічною новинкою на ринку мобільних пристроїв. Він претендує на статус флагмана й отримає цілий ряд поліпшень, одним з яких стане наявність супершвидкої зарядки. Анонс пристрою, найімовірніше, пройде в березні й буде приурочений до 10-ї річниці компанії. Одночасно з Mi10 експерти чекають появи версії Pro. Пристрої оснастять продуктивним процесором Qualcomm Snapdragon 865, безрамковим AMOLED-екраном з частотою оновлення в «молодшій» версії 90 Гц і 120 Гц у просунутої модифікації пристрою.

Ще одне з нововведень — камера, що складається з чотирьох сенсорів і з роздільною здатністю 64 та 108 Мп у Xiaomi Mi10 і Pro відповідно. Очікується, що за рахунок супершвидкої зарядки з 0 до 100% акумулятор смартфона зможе зарядитися всього за 35 хвилин. Інші технічні характеристики й вартість пристроїв поки що залишаються в таємниці. Крім Mi10 компанія планує виробити як мінімум десять телефонів з підтримкою 5G. Одним з них обіцяє бути Redmi K30 5G, який встигли представити ще на початку січня. Вже незабаром розпочнеться його реалізація по світу, а ось про інші новинки від Redmi поки що нічого не відомо. Багато користувачів вважають, що це будуть недорогі пристрої з простими та неабиякими характеристиками.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ