Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Які підібрати золоті сережки з діамантом на кожен день і на вечір?

Звертаємо увагу на деякі прикраси з «Онікс»

Серед усіх наявних камінців в ювелірній справі діаманти користуються найбільшим попитом. Вони завжди виглядають чудово та здатні доповнити будь-який образ. В ювелірному асортименті знайдете безліч цікавих пропозицій.

Представлені золоті сережки з діамантом підкорять будь-яку модницю.  Вам лише потрібно визначитись, для яких цілей купуєте прикраси. На кожен день і на вечір знайдуться свої пропозиції, а «Онікс» якраз допоможе познайомитись з основними пропозиціями.

На які аксесуари звернути увагу?

На кожен  день

  • Пусети. Прекрасний варіант для багатьох. Як правило, для оформлення використовується один невеликий камінець. Також може бути розсип дрібних, розташованих у формі певної фігури.
  • Кільця. Тільки тут йде мова про невеликі сережки. Тут діаманти досить дрібні та розташовані у вигляді доріжки.
  • З англійською застібкою. В оформленні може бути один невеликий камінець. Також з асортименту не відкидайте розсип дрібних камінців.

Для вечора

Асортимент значного розширюється. Так ви можете доповнити образ вищеназваними прикрасами. Хоча можете звернути увагу й на інші пропозиції:

  • Сережки-кільця великого діаметра. Тут теж присутній розсип дрібних камінців в один ряд. Також може бути декілька рядів діамантів. Тільки в цьому випадку діаметр буде набагато меншим.
  • Довгі. Красиві й елегантні прикраси, що додадуть образу ніжності та жіночності. Від кожного поруху голови вони коливаються та переливаються всіма барвами. По всій довжині сережок розташовані дрібні діаманти.
  • Оригінальні аксесуари з великими вставками. Їх форма, колір – це все залежить від фантазії ювелірів. Досить часто тут діаманти комбінуються з іншими камінцями. Це додає прикрасам барв і оригінальності. Хоча використання лише діамантів не виглядає занадто просто.

В кожному з цих випадків без проблем знайдуться прекрасні аксесуари. Вони стануть ідеальним доповненням будь-якого образу. Вам потрібно добре продумати кожен момент і звернути увагу саме на ту пару сережок, яка найбільше сподобалась. Під час вибору ще не забудьте врахувати, для кого підбираєте. А ще орієнтуйтесь на особливості зовнішності, щоб випадково не підкреслити недоліки.

Трохи уважності та часу допоможуть підібрати найкращі сережки, а «Онікс»  стане прекрасним порадником. Нехай ваш смак буде завжди бездоганним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ