Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якість продуктів для військовослужбовців перевірятимуть пересувні мобільні лабораторії

Пересувні мобільні лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи перевірятимуть поставки продуктів харчування в різних пунктах дислокації українських військовослужбовців. Як інформує Цензор.НЕТ, про це глава Міноборони Степан Полторак написав на своїй сторінці в Facebook.

"Тремтіть усі недобросовісні постачальники продуктів харчування до українського війська! Відтепер декілька пересувних мобільних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи систематично і без попередніх домовленостей перевірятимуть поставки продуктів харчування у різних пунктах дислокації українських військовослужбовців", - написав він.

Також Полторак зазначив, що швидкість перевірки якості продуктів харчування становить від 45 хвилин до однієї доби. Кожен комплекс складається з двох машин із найсучаснішим обладнанням.

"Сьогодні ми вже запускаємо перші три лабораторії, які будуть мобільно перевіряти якість харчування особового складу. Дві з цих лабораторій найближчим часом висуваються у зону проведення операції об’єднаних сил для перевірки якості харчування наших військовослужбовців, які несуть службу у районі бойових дій. Раджу усім постачальникам – поставляйте лише якісні продукти харчування для ЗСУ, тому що ми пильнуємо за тим, як харчуються наші військовослужбовці!", - додав глава Міноборони.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ