Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо депутати від БЮТ порушують фракційну дисципліну, то мають за це відповідати — Іван Денькович

„Я за те, щоб зберегти фракції БЮТ в міській та облраді у повному складі, але якщо депутати порушують фракційну дисципліну, то мають за це відповідати”, — так прокоментував „Гал-info” виключення з фракції БЮТ у Львівській міській раді Теодора Дяківа голова ЛОО ВО „Батьківщина”, заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович.
За словами Деньковича, перед тим, як прийняти таке рішення, керівництво фракції радилося з ним, однак він вирішив не втручатися у цей конфлікт.
„Я сказав, щоб рішення приймали без моєї участі, але жоден крок не був непродуманий, щоб перед тим, як винести якусь спільну думку, був зроблений детальний аналіз поведінки Теодора Дяківа”, — зазначив Іван Денькович.
За словами голови ЛОО ВО „Батьківщина”, він категорично не згідний із заявою Дяківа про те, що  члени БЮТ не виконують передвиборчої програми блоку.
„Кожен із наших депутатів має свій округ і в цьому окрузі він проводить велику роботу. Отож, зовсім неправильно є казати, що передвиборна програма БЮТ не виконується”, — наголосив Іван Денькович.
Нагадаємо, вчора, 7 грудня, голову Асоціації платників податків Львівщини Теодора Дяківа виключили із фракції БЮТ у Львівській міській раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ