Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Якщо хтось думає, що одна людина може приватизувати іподром, то я вважаю, що це абсолютно абсурдно і смішно — Віктор Доскіч

Якщо хтось думає, що одна людина може приватизувати іподром, то я вважаю, що це абсолютно безглуздо і смішно, — заявив «Гал-info» голова фракції ГП «Пора» у Львівській обласній раді, один із співзасновників кінноспортивного клубу «Вікторія» Віктор Доскіч.

«Якщо люди, які поширюють нісенітниці, нібито я збираюся приватизувати «Львівський іподром», мають підтвердження цього, то нехай виступлять на сьогоднішній сесії обласної ради, мені буде дуже цікаво послухати. Розповсюджуються абсурдні заяви від імені трудового колективу «Львівського іподрому», але жодних підписів під ними немає, — пояснив Віктор Доскіч. — Вчора сесія міської ради прийняла ухвалу про передачу іподрому у власність міста. Я думаю, що всі зацікавлені в тому, щоб «Львівський іподром» належав громадськості, а не якійсь окремій особі. Тим більше, що кінноспортивний клуб «Вікторія» — це громадська організація, в яку входить дуже багато людей, так само як в неї є багато співзасновників, а говорять так, ніби це якась моя особиста власність».
Нагадаємо, сьогодні, 23 червня, серед депутатів ЛОР на сесії облради була розповсюджена заява, в якій йдеться про те, що «…трудовий колектив ДП «Львівський іподром» звернувся до депутатів Львівської обласної ради з приводу недопущення можливого використання облради окремими особами як інструменту заволодіння майном ДП «Львівський іподром». До такої спроби може мати відношення депутат ЛОР, голова фракції ГП «Пора» Віктор Доскіч. Трудовий колектив вимагає не допустити використання найвищого представницького органу області в особистих цілях».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ