Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо „Карпати” не зможуть вкладати щороку 2 млн грн в розвиток дитячого футболу, вони все одно зможуть грати на стадіоні „Україна”

Якщо „Карпати” не матимуть змоги вкладати щороку 2 млн грн в розвиток дитячого футболу, вони все одно зможуть грати на стадіоні „Україна”, — заявив сьогодні, 17 листопада, на прес-конференції секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. Щоправда, за його словами, в такому випадку футбольний клуб отримає лише право грати на стадіоні „Україна”, а про оренду стадіону мова вже не йтиме.

За словами секретаря Львівської міської ради, місто готове і до того, що „Карпати”, як заявив сьогодні на прес-конференції почесний президент клубу Петро Димінський, покине Львів на два сезони, допоки не збудує власного стадіону.
„Якщо „Карпати” поїдуть зі Львова, стадіон „Україна” занедбаним не буде. Треба лише, щоб клуб попередив нас про своє рішення офіційним листом, тоді ми просто закладемо кошти на утримання стадіону „Україна” у наступний бюджет і здаватимемо стадіон під окремі матчі за принципом: хто запропонує кращі умови”, — наголосив Володимир Квурт.
Як додав же депутат Львівської міської ради Маркіян Іващишин, на його думку, це був би найкращий варіант для міста.
„Це не місто забирає у вболівальників „Карпати”, а Петро Димінський. На мій погляд, „Карпати” йому сьогодні не потрібні, особливо зважаючи на найближчу політичну перспективу Димінського. Коли Петро Петрович купував „Карпати”, то для нього як для  успішного політика та підприємця було престижним стати ще і власником футбольного клубу. Зараз же політична кар’єра Димінського залишилася позаду, а ФК „Карпати” йому жодної фінансової вигоди не приносить. Петро Петрович належить, на мій погляд, до тих бізнесменів, які не бажають ні на чому втрачати”, — говорить Маркіян Іващишин.
Щоправда, як наголосив голова фракції ГП „Пора” Петро Адамик, ані депутати, ані мерія в цьому питанні власною вигодою керуватися не будуть і зроблять все для того, щоб зберегти для Львова футбольний клуб „Карпати”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ