Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Кендзьор побачить Затуліна у Верховній Раді, то викине його звідти "за шкірки"

Народний депутат-«нашоукраїнець» Ярослав Кендзьор, коментуючи інформацію про перебування громадянина Російської Федерації, який брав активну участь в організації заворушень у Феодосії, депутата російської Держдуми Костянтина Затуліна в стінах Верховної Ради, сказав: “На жаль, я не бачив сьогодні Затуліна в кулуарах Верховної Ради, але якби я його зустрів, то оголосив би його двічі персоною нон-ґрата, взяв за шкірки і викинув з парламенту”.

“Він насмілився не лише приїхати до України, а й потрапив до Верховної Ради, а це свідчить про те, що у деяких представників Партії регіонів ампутована честь і гідність, - інформує прес-служба «Нашої України», посилаючись на слова Ярослава Кендзьора. – Затулін в парламенті і на Хрещатику почуває себе, як на Красній площі Москви, а все тому, що відчуває підтримку „регіоналів”.
Нагадаємо, СБУ від 3 червня заборонила в'їзд до України депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну. Заборона в'їзду пояснюється інтересами національної безпеки України.
Згідно із повідомленнями ЗМІ, він брав участь в акціях протесту в Криму проти розвантаження у торговельному порту Феодосії американського вантажного судна, що, на їхню думку, було прикриттям для можливого висадження американських військових на ракетний полігон у 25 км від Феодосії для подальшої їхньої участі в навчаннях НАТО.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ