Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо легітимність виборів вирішуватимуть в судах, то вони взагалі нікому не потрібні - Михайло Брегін

Голова Львівської обласної організації Єдиного Центру Михайло Брегін вважає, що 14% голосів виборців на виборах до Тернопільської обласної ради є високим рівнем довіри до їхньої політичної сили. „Це результат злагодженої роботи усієї команди, зокрема були розроблені конкретні програми. Також наша політична сила на практиці втілила схему відкритих списків - за кожним районом були закріплені окремі люди, які і відповідатимуть за реалізацію програми. Ці вибори стали своєрідним випробуванням для наших сил”, - сказав Микола Брегін.
Єдиний центр взяв участь у вісімдесяти двох виборчих кампаніях з вісімдесяти чотирьох, які проходили 15 березня у 23 областях України. Кандидати Єдиного Центру отримали перемогу на п’ятнадцятьох місцевих виборах. Проте, за попередніми соціологічними опитуваннями, навіть на Тернопільщині Єдиному Центру прогнозували не більше 6,8% голосів, -- каже Брегін.
„Список ЄЦ складався з відомих-людей прагматиків, які вже багато зробили для Тернопільщини. Також були вивчені запити людей і виписані в передвиборчій програмі. Чи були б такі ж результати на аналогічних виборах на Львівщині важко сказати, адже наш осередок поки що не такий великий”, - прокоментував він.
Також голова ЛОО ЄЦ виступив проти втручання в виборчий процес судів. „Якщо легітимність виборів вирішуватимуть в судах, то вони взагалі нікому не потрібні”, - сказав Михайло Брегін.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ