Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Львів претендує на звання культурної столиці, то мав би дотримуватися загальнонаціональної точки зору — Юрій Ключковський

«Якщо Львів претендує на звання культурної столиці України, то мав би дотримуватися загальнонаціональної точки зору, а не виходити із свого вузького галицького бачення», — переконаний постійний представник Президента у Верховній Раді, член блоку «Наша Україна» Юрій Ключковський, про це він заявив «Гал-info».
 «Ми заперечуємо деякі рішення облрад східних областей: Луганської, Харківської, але ніхто не говорить про те, що і Львівська обласна рада останнім часом занадто багато на себе бере. Львів претендує на звання культурної столиці і у сьогоднішній складній для України політичній ситуації, як ніколи мав би продемонструвати свою виваженість і толерантність», — переконаний Юрій Ключковський.
 За словами нардепа, він не хоче втручатися в політичні процеси на Львівщині, зокрема в середовищі обласної «Нашої України», тому відмовився коментувати заяви деяких місцевих партійців з приводу того, що вони ініціюватимуть скликання позачергового з’їзду «Нашої України», щоб ініціювати виключення з лав партії народних депутатів, які погодилися вступити в коаліцію з Партією регіонів.
 «Ініціювати скликання позачергового з’їзду нема потреби, адже на осінь вже призначено з’їзд «Нашої України». Думаю, буде дуже серйозна розмова і ми побачимо, хто займається політикою, а хто політиканством. Якщо вдасться дійти до спільного знаменника, то партія збережеться, а ні, то, очевидно, тим, хто має особливу позицію, нема що робити в партії», — говорить Юрій Ключковський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ