Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Якщо Миколу Кметя залишать на посаді голови Львівської ОДА, то тільки через непорозуміння, – політолог

Для Президента Януковича немає сенсу залишати Миколу Кметя на посаді голови Львівської ОДА. Якщо Миколу Кметя й залишать на посаді губернатора, то тільки через якісь неузгодження всередині самої Партії регіонів. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 10 березня, повідомив політолог Петро Жук.

 

За його словами, , коли є свої кандидадти на посаду губернатора Львівської області від Партії регіонів. Тим більше, коли є підстави вважати, що вони будуть досить ефективно будуть працювати. Йдеться, зокрема, про Петра Писарчука, Олександра Сендегу. Крім того, Миколу Кметя не залишать ще й тому, що він не є представником певної впливової політичної сили, з якою можна домовлятися.

 

Також Петро Жук зазначив, що для Віктора Януковича не варто шукати на посаду губернатора людину, яка сприймалася б як компромісна фігура, бо немає небезпеки, що хтось із представни кіл Партії регіонів може бути несприйнятим на Львівщині. Адже той же Писарчук нормально сприймається – у Львові він має 14% підтримки. Зрозуміло, це ж не тільки проросійське населення, а передовсім виборці Писарчука. Щодо компромісу, то компромісною має бути фігура губернатора не для БЮТу і уламків «Нашої України», а для самої Партії регіонів.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ