Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо окремі представники «Нашої України» намагатимуться домовитися з регіоналами, то обласна «НУ» ініціюватиме скликання позачергового з’їзду і виключення цих осіб з лав блоку — Олег Мандюк

Якщо окремі представники «Нашої України» намагатимуться домовитися з регіоналами, то обласна «НУ» ініціюватиме скликання позачергового з’їзду і виключення цих осіб з лав блоку, — про це сьогодні, 2 серпня, на прес-конференції повідомив голова міжфракційного об’єднання «Наша Україна» Олег Мандюк.
 «Є офіційна позиція блоку «Наша Україна» не вступати в жодні об’єднання з Партією регіонів і ми підтримуємо її. Якщо ж хтось із окремих представників блоку намагатиметься піти проти рішення блоку, то, хто б це не був, ми будемо ставити питання про його виключення з «Нашої України», — наголосив Олег Мандюк.
 За його словами, члени обласного блоку «Наша Україна», підуть проти позиції центру лише в крайньому випадку, хіба якщо Віктор Янукович все-таки стане прем’єр-міністром.
 «Багато людей хотіло б, щоб ми масово почали виходити з лав «Нашої України», але це найлегший шлях. Ми до останнього намагатимемося діяти за статутом нашої партії і лише, якщо побачимо, що це цілком безрезультатно, вдаватимемося до кардинальніших дій», — повідомив Олег  Мандюк, відповідаючи на запитання «Гал-info».
 Нагадаємо, обласний блок «Наша Україна» закликає Президента розпустити Верховну Раду і оголосити дострокові вибори.
 Голова фракції КУН в облраді Михайло Вовк закликав галицьку інтелігенцію не стояти осторонь політичних подій в Україні і спільно допомогти Президенту зважитися на розпуск парламенту.
 «Хтось каже, що ще одні вибори — це надто дорого. Хіба можна говорити про гроші, коли від цього залежить майбутнє держави?» — наголосив Михайло Вовк.
 Як запевнив голова ЛОО УНП Богдан Козак, Українська народна партія готова робити кроки назустріч національно-демократичним силам й готова до переговорів щодо формування єдиного виборчого списку, якщо буде розпущено Верховну Раду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ