Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Якщо по спорткомплексу "Шахтар" не будуть усунені недоліки, то будуть кримінальні провадження

Як повідомив в коментарі Гал-інфо керівник департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда, наразі підрядника з реконструкції спортивного комплексу "Шахтар" в Червонограді міняти не будуть.
Степан Куйбіда

Зазначимо, продовження реконструкції спорткомплексу "Шахтар", що в Червонограді, розпочатої ще у 2017 році, відбувається в рамках реалізації Програми Президента України "Велике будівництво-2021".

"Ми розуміли, що зараз міняти підрядника, проходити наново тендерні процедури, це як мінімум час та зайвий клопіт. Тому підрядник залишається той що був. 

Голова Львівської обласної державної адміністрації виїжджав на той об'єкт спільно з технаглядом було перевірено якість та хід виконання будівельних робіт, які вже зроблено. До підрядника виставлена відповідна претензія і дано час для усунення всіх недоліків.

Якщо він усуне ці недоліки, то об'єкт буде зданий в експлуатацію, і буде обслуговувати громадян. Якщо ні, то я так бачу, будуть для когось кримінальні провадження", - зокрема зазначив Степан Куйбіда.

Нагадаємо, 23 квітня голова Львівської ОДА Максим Козицький оглянув роботи з реконструкції спорткомплексу «Шахтар» у Червонограді. Очільник області висловив незадоволення якістю частини проведених робіт. Відремонтований спорткомплекс «Шахтар» у Червонограді планували здати ще до кінця минулого року. Проте цього не зробили. Голова ЛОДА каже, що причина цьому – недобросовісність підрядника. Відтак очільник області висловив незадоволення якістю частини проведених робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ