Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Ростислав Новоженець має докази того, що хтось комусь заплатив за посаду голови Яворівської РДА 60 тис. доларів США, то хай звертається у правоохоронні органи — Степан Новосядло

Якщо Ростислав Новоженець має докази того, що хтось комусь заплатив за посаду голови Яворівської РДА 60 тис. доларів США, то хай звертається у правоохоронні органи, — заявив „Гал-info” новопризначений голова Яворівської РДА Степан Новосядло.
„Я взагалі не розумію, про що йдеться. Завжди, коли ми бачимося із Ростиславом Новоженцем, він зі мною говорить дуже гарно і ніколи не мав ніяких претензій, — говорить Степан Новосядло. — Пан Новоженець повністю підмінює поняття. Він заявив, що мене майже затвердили на посаду голови Яворівської РДА за уряду Януковича, але це зовсім не так. Справді, мене подали на керівника району. Це було у 2003 році й моє призначення ініціював тодішній голова Львівської ОДА Мирон Янків. Однак переді мною поставили обов’язкову вимогу, щоб я вступив в СДПУ (о) й коли я категорично відмовився це зробити, мою кандидатуру не затвердили. До чого тут Янукович я не розумію. Однак, це абсолютно безглузда політична війна і я не збираюся в неї втягуватися. Я вважаю нижче своєї гідності, відповідати на такі безглузді закиди. На відміну від Ростислава Новоженця, мене в Яворівський район ніхто не привозив, я тут живу і мене всі знають”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ