Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Якщо Садовий оголошує нам війну, ми будемо воювати, проте законними методами, – Михайло Дручек

Юрист, який представляє інтереси об’єднання підприємців (ОП) „Галицький ринок” Михайло Дручек стверджує, що міський голова Львова має приватний інтерес до Галицького ринку.
„Перед відкриттям ринку ми проводили спільну нараду з головою Галицької РА Іриною Маруняк, і вона була дуже задоволена, побачивши, як змінився ринок. Тому я вважаю, що був дзвінок з міської ради з командою „фас”, тому Галицька РА і подає позовну заяву в суд на ринок. Також в п’ятницю працівники „Львіводоканалу” вдень намагалися відрізати Галицький ринок  від води, а коли ми їм перешкодили це зробити, то вони спробували перекрити воду о першій ночі. У мене є все зафіксовано на відеоплівці. Хоча 19 грудня 2006 року ми уклали договір з ЛКП „Львівводоканал” про постачання води протягом чотирьох місяців. Андрій Садовий прямо використовує адміністративні методи в своїх інтересах. Якщо він хоче війни – ми будемо воювати, але законними методами”, – зазначив “Гал-info Михайло Дручек.
Нагадаємо, що 13 січня 2007 року відбулося відкриття оновленого Галицького ринку, проте міська влада вважає відкриття ринку абсолютно неправомірним і незаконним, оскільки, як зазначають у міській раді, „будинок на площі Соборній, 15, що розташований поруч з територією колишнього Галицького ринку, визнано аварійним рішенням виконкому 2002 року. Зокрема, стіна, яка нависає над ринком, ще не демонтована.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ