Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо слова Ющенка відповідають дійсності, то його влаштовує прем’єр Янукович — Степан Курпіль

«Якщо оприлюднені сьогодні слова Ющенка відповідають дійсності, то можливо, для нього прийнятною кандидатурою на посаду прем’єр-міністра України є Віктор Янукович і його влаштовує такий прем’єр-міністр України», — прокоментував «Гал-info» кандидат у народні депутати України від БЮТу Степан Курпіль оприлюднену сьогодні розмову Глави держави із міністром оборони Анатолієм Гриценком, під час якої Ющенко нібито зазначив, що жодних переговорів між обома помаранчевими блоками про створення коаліції не ведеться.
«Також мене дивують заяви пана Кріля, який заявив про те, що не буде голосувати за кандидатуру Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра України, адже такі заяви без погодження із своїм політичним патроном не робляться. А патроном Кріля є Віктор Балога, і тепер ми чітко знаємо, хто в Україні гальмує процес створення демократичної коаліції. Якщо такі заяви справді відповідають дійсності, а їх треба сім разів перевірити, чи мали вони справді місце, чи це є черговою спекуляцією, то цілком зрозуміло, хто саме із табору «Нашої України – Народної самооборони» лобіює створення широкої коаліції», — сказав пан Курпіль
«Мені особисто хочеться вірити, що це просто спекуляції, проте якщо ні, то висновок один: Ющенка не навчили політичні помилки 2006 року. Якщо справді не буде створено демократичної коаліції, то це раз і назавжди поховає рейтинг як Президента України, так і «Нашої України» зокрема. Я думаю і хочу вірити в те, що візьмуть гору ті радники Президента України, які справді хочуть добра для його політичної сили та України, адже такого добра не буде, як для Ющенка, так і для України, якщо демкоаліція не буде створена. Попри всі заяви, які зараз є, я вірю, що демократична коаліція буде створена і Юлія Тимошенко стане прем’єр-міністром України», — наголосив Степан Курпіль
Нагадаємо, сьогодні на Інтернет-ресурсах з’явилася інформація із посиланням на неофіційну розмову Віктора Ющенка та Анатолія Грищенка, де Президент України зазначив, що Саакашвілі в Грузії швидше виграє дострокові вибори, аніж Україна отримає нового прем’єр-міністра.
Нібито Президент Віктор Ющенко в неформальній бесіді зізнався, що його спроби налагодити діалог у переговорах по створенню коаліції між блоком «Наша Україна – Народна самооборона» і боком Юлії Тимошенко не увінчалися успіхом.
Коментуючи хід переговорів між НУ-НС і БЮТ, Ющенко зазначив: "Немає ніякого діалогу, немає! Навіть спроби немає. Просто конфлікт, і все. Одна конфліктність!».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ