Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо вболівальники „Карпат” припинять пікети, міськрада готова продовжити переговори з клубом

Якщо вболівальники ФК „Карпати” сьогодні припинять свої пікети та голодування, то міська рада вже завтра готова продовжити переговори з клубом — заявив сьогодні під час прес-конференції секретар Львівської міськради Володимир Квурт.
За його словами, керівництво та вболівальники ФК „Карпати”, як одна зі сторін, сьогодні діють лише погрозами та шантажем. Тому міськрада, як друга сторона переговорів, має повне право зупинити перемови. Як додав же голова фракції ГП „Пора” у ЛМР Петро Адамик, сьогодні серед депутатського корпусу є готовність передати футбольному клубу „Карпати” не тільки стадіон „Україна”, а й майновий комплекс, та знову ж таки за умови припинення шантажу та надання чітких інвестиційних пропозицій футбольним клубом.
Нагадаємо, вчора на сесії ЛМР було прийнято рішення про передачу стадіону „Україна” ФК „Карпати” в оренду до 2012 року за 1 грн на рік, проте керівництво та вболівальники „Карпат” залишилися незадоволеними, оскільки, за їхніми словами, напередодні сесії міська влада пообіцяла дати стадіон в оренду на 10 років. Дванадцять вболівальників „Карпат” оголосили голодування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ