Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо ВРУ сформує більшість, то у Президента не буде жодних аргументів не затверджувати новий уряд – Євген Жеребецький

“Якщо у ВРУ буде сформовано більшість, то у Президента не буде жодних підстав не затвердити нового прем’єра”, — заявив у коментарі “Гал-info” політолог Євген Жеребецький.

“Якщо у ВРУ буде сформовано більшість, то у Президента не буде жодних підстав не затвердити нового прем’єра”, — заявив у коментарі “Гал-info” політолог Євген Жеребецький. Причому у кращому випадку кандидатурою нового прем’єра може бути Юлія Тимошенко, у гіршому – Віктор Янукович. У будь-якому разі наслідки відставки уряду будуть дуже паскудними – вважає Євген Жеребецький.
 Такий розвиток подій він вважає цілком прогнозованим , а його початки було закладено, ще коли під час Помаранчевої революції було підписано угоду про проведення Конституційної реформи, інакше ця відставка не мала жодного сенсу.
 Євген Жеребецький вважає, що сценарій цих подій було розроблено у Москві, подібна ситуація була свого часу розіграна в Польщі. Більше того, ближче до виборів будемо спостерігати викид інформації в ЗМІ з посиланням на певні “таємні протоколи”, які начебто були додатком до “газових угод”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ