Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Янукович об’єднує опозицію, то Путін може об’єднати Україну, – Канівець

Перемога Володимира Путіна на виборах президента Росії є очікуваною. Для України це означає, що настають непрості часи. Про це заявив голова ЛКО Українська партія Олег Канівець.

«Перемога Путіна очікувана. Хоча я особисто вважав, що його результат буде відсотків на десять менше, ніж є. Мабуть, це закономірно. Росія в глибинці хоче бачити лідером такого керівника, як Путін. Водночас щодо Москви та Санкт-Петербурга, то ми бачимо меншу явку та нижчий результат», – зазначив Канівець.

За словами Канівця, щодо України Путін провадитиме політику жорсткішу, аніж його попередник. «Для України, якщо порівнювати з Медведєвим, то це буде жорсткіший керівник. Крім цього, для Януковича настануть непрості часи. Скажімо, якщо Янукович об’єднує опозицію, то Путін може об’єднати Україну. Дії Путіна можуть зіштовхнути Януковича у нішу, яка наблизить українського президента до Західної України у відстоюванні українських інтересів. Все залежить від поведінки Путіна – чи агресивно він розв’язуватиме питання ціни на газ для України, чи чинитиме наступ на все українське», – додав політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ