Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо Яценюк очолить список «Батьківщини», то вимагатиме для себе керівну посаду в партії, - політолог

Якщо говорити про можливість того, що лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк очолить список ВО «Батьківщина» на виборах 2012 року, то треба брати до уваги й специфіку темпераменту самого Яценюка. Про це сьогодні, 28 березня, в коментарі Гал-інфо повідомив політолог Віктор Небоженко.

«Яценюк дуже швидко міняє точку зору. Як тільки він очолить список «Батьківщини», то одразу ж вимагатиме керівну роль в партії. Крім того, я не вірю в домовленості без Тимошенко», - зазначив політолог.

Він також додав, що за цим «весіллям» опозиційних політичних сил влада мовчки не спостерігатиме.

Віктор Небоженко також додав, що не слід забувати і про спільне голосування «Батьківщини», «Фронту змін» та Партії регіонів за Закон про вибори народних депутатів.

«Якщо опозиційні сили на виборах отримають хороший результат, то їм усе вибачать, однак якщо виборці помітять їх хитрощі, то Турчинову та Яценюку доведеться не просто», - зауважив Небоженко.

Стосовно можливості Яценюка позмагатися за посаду глави держави, то політолог зауважив, що амбіції у Яценюка дуже великі, однак шанси у нього стати лише третім номером.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ