Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ями на львівських дорогах засипають холодним асфальтом

На міських вулицях проводять ремонти гостро аварійних ям. У центральній частині міста ремонтники працюють на пр. Свободи, –повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Як розповів головний спеціаліст відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Ігор Мельник, найбільше дороги «страждають» через перепад температур, який був характерний для цьогорічної зими. «Також на проспекті Свободи, нагадаю, під асфальтом є бруківка, і, на відміну від щебеню, вони погано «контактують», - розповідає Ігор Мельник.

 

У центральній частині ямковий ремонт проведуть на вулицях Зелена, Стуса, Стрийській, проспектах Чорновола, Свободи, площах Міцкевича, Галицькій, Юра.

 

У Шевченківському район холодним асфальтом засипають ями на кільці Чорновола – Липинського, а потім ремонтники працюватимуть на цих вулицях.

 

Як розповів голова Сихівської адміністрації Іван Лозинський, у районі вже частково ліквідували ями на Сихівській, Зеленій, на пр. Червоної Калини. «Сьогодні гостроаварійні ями на дорогах засипатимемо крупнозернистим щебенем. А вже завтра три ремонтні бригади засипатимуть ями холодним асфальтом на вулицях Стрийській, Зеленій, Хуторівці», - говорить Іван Лозинський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ