Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Янукович дав Азарову тридцять днів, щоб порахувати гроші

Під час зустрічі Глави держави з Прем’єр-міністром Миколою Азаровим,  яка проходила в Адміністрації Президента, Віктор Янукович дав Уряду тридцять днів для того, щоб в країні був бюджет. Про це повідомила прес-служба Президента.

Соціальні виплати – це невідкладна справа, яка має бути відображена в бюджеті, наголосив Глава держави.

Президент України також обговорив з керівником Уряду термінові заходи, які вживаються на виконання Указу про попередження можливих затоплень територій.

«Тепер, коли ще мороз надворі, ми повинні зробити все для допомоги людям під час повеней, яких, згідно з прогнозами, не вдасться уникнути в кількох регіонах», – сказав Віктор Янукович.

Президент особливо наголосив на захисті літніх людей, хворих та дітей. «Ми повинні визначити точки найбільшого ризику і мати чіткий та конкретний план дій у кожній з них», – сказав Президент України.

Прем’єр-міністр поінформував Президента про перші результати внутрішнього аудиту – про стан  справ у Державному казначействі, Пенсійному фонді. Віктор Янукович дав доручення про підготовку до міжнародного аудиту стану справ у країні.

Президент отримав запевнення від керівника Уряду, що зарплати і пенсії бюджетникам будуть виплачені вчасно і в повному обсязі.

На зустрічі йшлося про допомогу, яку держава повинна надати селянам під час весняно-польових робіт. Зокрема, Президент наголосив на важливості надання фермерам дешевих кредитів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ