Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович хоче, щоб українці дивилися одне на одного з любов’ю

Президент Віктор Янукович закликає, щоб у День Соборності, 22 січня, українці подивилися одне на одного з любов'ю і повагою. Про це сказав народний депутат від Партії регіонів, представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко в ефірі ICTV.

"Ми за кілька днів будемо відзначати День Соборності - це символічний день, коли відбулося об'єднання як Західної України, так і Східної України. Це символічний акт, тому що у нас складна історія, ми були в різних державах, мали різні погляди на різні історичні події", - сказав депутат.

"У цей день ми повинні подивитися одне на одного з любов'ю, підтримкою, з повагою, і рухатися вперед, будуючи наш спільний дім. Ось позиція Президент", - сказав Мірошниченко.

За його словами, саме тому Віктор Янукович приділяє так багато уваги Дня Соборності та має так багато планів на цей день.

"Місія політиків, народних депутатів, лідерів політичних партій полягає в тому, щоб припинити чвари і шукати щось спільне у всіх українців", - сказав Мірошниченко.

Раніше міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов з трибуни Верховної Ради заявив, що 22 січня в Києві планує «кровопролиття», повідомляє Левый берег.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ