Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович хоче, щоб жити стало ще краще

На 2012 рік Президент України визначив три головні акценти, на яких мають зосередитися всі, хто займатиметься реалізацією реформ у країні. На цьому наголосив на брифінгу Представник Президента у Верховній Раді, народний депутат України Юрій Мірошниченко, повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича

«Ухвалення закону, на переконання Президента, не є кінцевою метою реформи. Лише імплементація, реалізація закону – щоб люди відчули покращення свого життя – ось що є очікуваним результатом тієї чи іншої реформи. Три пріоритети визначені Президентом: це міжсекторальна координація реформ в 2012 році, це перенесення акценту (реалізації реформ) з центру на регіони, це критерії оцінки, виходячи вже з покращення якості життя громадян України», - наголосив Ю.Мірошниченко.

Він підкреслив, що у 2012 році реформування буде здійснюватися за такими головними напрямками як:  енергетичний сектор; питання дерегуляції, розвитку підприємництва та надання адмінпослуг; сфера освіти та розвитку науково-технічної галузі; міжнародна економічна інтеграція; соціальна сфера; державні фінанси та управління; фінансовий сектор; сільське господарство та ринок землі, ЖКГ, медичне обслуговування; приватизація та управління державною власністю; розвиток транспортної інфраструктури; національні проекти.

«Ось 14 напрямків реформ, які будуть у фокусі уваги і Президента, і парламенту, і Кабінету Міністрів… Якщо в 2011 акцент був зроблений безпосередньо на механізмах реформування окремих галузей, то 2012 рік матиме на меті вже міжсекторальну координацію. Зміщується акцент на поєднання і узгодження реформ між собою», - підкреслив Ю.Мірошніченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ